bub
Masaj terapie

Picioare dureroase,obosite,grele

 Te  pot ajuta
 
 Experienta personala in tratarea picioarelor obosite.
 
 Picioare obosite, dureroase si grele se trateaza si se vindeca prin reflexoterapie
Cauzele pentru care te pot durea frecvent picioarele, pot fi multe: circulatia slaba la nivelul membrelor inferioare, diabetul, afectiuni ale ficatului, tulburari metabolice, kilogramele in plus si cel mai adesea, sedentarismul.
     Fenomenul picioarelor obosite, dureroase si grele se caracterizeaza prin senzatii de durere si de greutate in picioare in special la sfarsitul unei zile, vara sau la schimbarile de vreme. 
      Reflexoterapia este o terapie holistică care se bazează pe stimularea capacităţii de auto-vindecare a organismului. 
      Mecanismele declanşate în urma aplicării reflexoterapiei sunt foarte subtile, iar corpul continuă să lucreze si după şedinţă.
      Organismul uman, dispune de abilităţile necesare vindecării sau ameliorării oricărei afecţiuni, abilităţi ce se declanşează atunci când corpul este profund relaxat.
      Ajutând organismul să atingă o stare de relaxare profundă, reflexoterapia, transmite mesajele necesare organismului pentru ca acesta să „reformateze” sistemul, să se întoarcă la datele „matricei originale”.
      Prin reflexoterapie, practic cerem organismului să ia măsurile necesare pentru vindecarea sa, în ritmul său propriu, oferindu-i timpul necesar şi respectându-i limitele.
      Reflexoterapia potenţează tratamentele alopate sau terapiile naturiste, făcând ca beneficiile asupra persoanei să fie maxime.
 
 
    
Cristian Stoian – specialist reflexoterapie
 
 
tag

Scrie un comentariu

* Obligatoriu