bub
Masaj terapie

Ondamed

Despre ONDAMED

 
ONDAMED este o biotehnologie de ultima ora ce foloseste unde electromagnetice cu frecventa foarte joasa care stimuleaza regenerarea si repararea naturala a organismului.
Este o terapie neinvaziva, nedureroasa si lipsita de orice fel de efecte adverse sau secundare, nu are nici o contraindicatie si poate fi folosita la orice varsta, la copii sau femei insarcinate.
 
 
Tatamentul consta in pozitionarea unor aplicatoare, de obicei in dreptul coloanei vertebrale si pe abdomen, deasupra hainelor, dureaza intre 15 si 90 de minute in functie de afectiune.
Efectul terapeutic poate sa apara imediat, sau pot fi necesare mai multe sedinte succesive pana la instalarea unui raspuns fiziologic optim.
ONDAMED este o tehnologie neinvaziva ce identifica si foloseste undele electromagnetice specifice fiecarui organ, tesut sau microorganism patogen pentru indicarea perturbarilor la nivelul organelor inainte ca acestea sa se materializeze in simptome si sa declanseze starea de boala la nivel fizic si evidentiabil prin metodele clasice de analiza.
Scanarea corpului si tratamentul se fac fara contact, fara riscuri si fara efecte secundare, pentru toate categoriile de varsta, nu exista contraindicatie nici macar pentru persoanele cu proteze metalice sau defibrilator implantabil cardiac (peace-maker). Primul efect este relaxarea, urmeaza efectul antalgic si antiinflamtor, apoi reechilibrarea metabolica, numarul de sedinte necesare fiind diferit la fiecare persoana in parte.
S-au obtinut efecte spectaculoase asupra tuturor problemelor digestive (gastrita, ulcer, reflux, constipatie sau diaree, malabsorbtie, colon iritabil), circulatorii (hipertensiune, hemoroizi), osteo-articulare (sciatica, fracturi, osteoporoza si orice degenerare articulara), regenerare si recuperare neuronala (pareza, polineuropatie) si chiar pe stari psihice (stress, anxietate, depresie) inclusiv manifestarile asociate somatizarii acestora.
 
 
 Terapia ONDAMED poate fi folosita ca atare sau in combinatie cu alte terapii, sau pentru minimizarea efectelor secundare ale medicamentelor alopate, de exemplu a antibioticelor, citostaticelor, anti-inflamatoarelor. Singura interferenta apare la administrarea de corticosteroizi, acestia scad efectele benefice ale terapiilor alternative inclusiv ondamed, fara a le elimina insa si fara reactii adverse.
tag

Scrie un comentariu

* Obligatoriu